Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Επιτέλους το καλοκαίρι για τους πιο πολλούς αγαπημένη εποχή. Για αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε καιρός για ήλιο, βόλτες, ανεβασμένη διάθεση, καλοκαιρινές διακοπές.
Για να είστε βέβαιοι πως πραγματικά επωφελείστε από τον καλό καιρό η forever έχει να σας δώσει μερικές συμβουλές ......
Το πρώτο σημαντικό βήμα για να αποκτήσετε μια επιδερμίδα που Λάμπη είναι να προετοιμαστείτε.........απολεπίστε το πρόσωπο και το σώμα σας με το απαλό προϊόν ALOE SCRUB αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και υπολείμματα. 
  Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού για αυτό πρέπει να ενυδατώνετε σωστά. Ο ήλιος και η υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σας ξερή. Χρησιμοποιήστε ένα θρεπτικό και ενυδατικό προϊόν για το σώμα και το πρόσωπο την ALOE MOISTURIZING LOTION απευθύνετε σε όλους τους τύπους δέματος

 Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όλοι αναζητούν τη φυσική λάμψη. Η FOREVER SUNLESS TANNING LOTION σας χαρίζει ένα φυσικό υγιές μαύρισμα χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα 
Ο ήλιος είναι φίλος μας μόνο όταν υπάρχει αντηλιακή προστασία. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε την επιδερμίδα σας προστατευμένη, για αυτό εφαρμόστε το αδιάβροχο αντηλιακό ALOE SUNSCREEN ή το ALOE SUNSCUREEN SPRAY 30 SPF 20 λεπτά πριν την έκθεση σας στον ήλιο. 

2 σχόλια:

  1. θελω να κανω μια ερωτηση στους Μαρτυρες του Ιεχωβα. Το 1930 ο "ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ" μας γραφει στο βιβλιο ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ σελ 65 "Ειναι γραφικως αποδεδειγμένο οτι η δευτερα παρουσια του Κυριου μας Ιησου εχει πραγματοποιηθει το 1874". Πρωην Μαρτυρες του ιεχωβα που αποσυνταυτηστηκαν απο το κινημα το 1925 επειδη η προφητεια για την ανασταση των Εβραιων πριγγηπων αποδειχθηκε ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑ κριτικαραν την "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" και την ημερομηνια 1874 ως αντιγραφικη. Απο τοτε και υστερα ο "ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ" αλλαξε την ημερομηνια απο 1874 στο 1914 και το παρουσιασε ως επιφωτηση και καινουριο φως (και οι δυο ημερομηνιες εισηχθησαν απο τον Πυραμιδολατρη Ρωσσελ). Η ερωτηση ειναι η εξης: περιμενετε τους αποστατες πρωην αδελφους σας για να σας πουν ποιο ειναι το "ΝΕΟ ΦΩΣ"? Δευτερον, αφου ο Ιησους περιελθων την γην βρηκε μονο τους Μαρτυρες του Ιεχωβα σωστους και τους διαλεξε το 1919 γιατι το "ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ" αυτης της θρησκειας συνεχιζει τις ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του Ρωσσελ σαν να μη περασε μια μερα? Γιατι το 1980 αποκοψατε εναν απο τους Αρχηγους σας τον Ρειμοντ Φρανς επειδη ειπε οτι η κατανοηση για την "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1914" ηταν αναληθης. τωρα που το παραδεχθηκατε οτι τελικα κανατε λαθος και στην ΓΕΝΙΑ θα ζητησετε συγνωμη απο τα πρωην μελη σας οπως τον Ρεημοντ Φρανς? Η μηπως αποδεχεστε κρυφα οτι τελικα η κριτικη των "ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ" ειναι καθε φορα το "ΝΕΟ ΦΩΣ" της Οργανωσης σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω να κανω μια ερωτηση στους Μαρτυρες του Ιεχωβα. Το 1930 ο "ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ" μας γραφει στο βιβλιο ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ σελ 65 "Ειναι γραφικως αποδεδειγμένο οτι η δευτερα παρουσια του Κυριου μας Ιησου εχει πραγματοποιηθει το 1874". Πρωην Μαρτυρες του ιεχωβα που αποσυνταυτηστηκαν απο το κινημα το 1925 επειδη η προφητεια για την ανασταση των Εβραιων πριγγηπων αποδειχθηκε ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑ κριτικαραν την "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" και την ημερομηνια 1874 ως αντιγραφικη. Απο τοτε και υστερα ο "ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ" αλλαξε την ημερομηνια απο 1874 στο 1914 και το παρουσιασε ως επιφωτηση και καινουριο φως (και οι δυο ημερομηνιες εισηχθησαν απο τον Πυραμιδολατρη Ρωσσελ). Η ερωτηση ειναι η εξης: περιμενετε τους αποστατες πρωην αδελφους σας για να σας πουν ποιο ειναι το "ΝΕΟ ΦΩΣ"? Δευτερον, αφου ο Ιησους περιελθων την γην βρηκε μονο τους Μαρτυρες του Ιεχωβα σωστους και τους διαλεξε το 1919 γιατι το "ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ" αυτης της θρησκειας συνεχιζει τις ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του Ρωσσελ σαν να μη περασε μια μερα? Γιατι το 1980 αποκοψατε εναν απο τους Αρχηγους σας τον Ρειμοντ Φρανς επειδη ειπε οτι η κατανοηση για την "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1914" ηταν αναληθης. τωρα που το παραδεχθηκατε οτι τελικα κανατε λαθος και στην ΓΕΝΙΑ θα ζητησετε συγνωμη απο τα πρωην μελη σας οπως τον Ρεημοντ Φρανς? Η μηπως αποδεχεστε κρυφα οτι τελικα η κριτικη των "ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ" ειναι καθε φορα το "ΝΕΟ ΦΩΣ" της Οργανωσης σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή